Västanvägen 83A, 245 42 Staffanstorp - Sweden
+46 (0) 46 540 95 95

Vi söker Sales representative till First Class Brands AB

med norra Skåne som distrikt
https://fcbsweden.com/wp-content/uploads/2021/09/DSC_9697-Editcopy-850x1280.jpg

20211122Vi söker Sales representative till First Class Brands AB

med norra Skåne som distrikt.

Vill du vara med och fortsätta bygga upp vår egen säljkår i Sveriges härligaste gäng? Vill du jobba i ett av branschens mest snabbväxande företag med produkter som ligger i tiden? Vi söker nu en till talang med norra Skåne som distrikt med eventuellt omnejd. Tjänsten är för vår Svenska säljkår med inriktning mot dagligvaruhandeln. Har du erfarenhet från liknande jobb och vill anta en ny utmaning i din karriär? Då ska du söka dig till oss!

I din tjänst som sales representative utgår du från hemmet (Kristianstad eller Hässleholm med omnejd) och ansvarar för bolagens bearbetning av DVH butiker inom din region, vi tillhandahåller såklart tjänstebil. Till din hjälp har du kollegor runt om i landet och på kontoret i Lund som alla arbetar för att du ska kunna företräda våra två bolag på bästa sätt. Vi tror på att bygga en stark kultur inom bolaget och vill premiera resultat.

Hos oss möts du av en prestigelöshet där nyckeln till framgång är viljan att skapa resultat och en möjlighet att ständigt utvecklas. Du ska vara målmedveten och gilla att jobba i ett högt tempo där det ständigt händer nya grejer, du kommer att jobba med mål både i grupp och individuellt.

Sannolikt har du en liknande roll idag och minst ett par års erfarenhet, tjänsterna är heltid och du ska räkna med vissa resor inkl. övernattning i arbetet. Vi anställer löpande till denna tjänst och ser gärna att du mailar ditt CV och ett kort personlig brev till Regional Manager Anas Khan: anas.khan@fcbsweden.se

OM FÖRETAGETVi är First Class Brands

First Class Brands grundades 2008 i Lund och är ett bolag i kraftig tillväxt och med hög utvecklingstakt. First Class Brands äger varumärkena Pro!Brands, HealthyCo, Aloes och Wolverine – varumärken som finns väl representerade i Svensk dagligvaruhandel, on-line retail och på ett 20 tal exportmarknader. Bolaget drivs av hög innovationstakt och viljan att väva inom hälsosamma och funktionella produktkategorier. Bolaget har sitt huvudkontor i Lund, eget lager i Malmö och ett 40-tal anställda.

https://fcbsweden.com/wp-content/uploads/2021/09/CORE.png