Finngatan 12, 223 62 Lund - Sweden
+46 (0) 46 540 95 95

First Class brands of Sweden söker 2 Sales representatives i Göteborg med omnejd!

https://fcbsweden.com/wp-content/uploads/2022/06/logos_inner1-850x1280.png

Ansök redan idag!First Class brands of Sweden söker 2 Sales representatives i Göteborg med omnejd!

First Class Brands AB är ett svenskt bolag med fokus att leverera en fantastisk smakupplevelse och hälsosammare alternativ för konsumenten – att stödja deras val att leva ett aktivt, hälsosammare och balanserat liv.

Under hösten 2021 blev vi en del av Humble Group. Humble Group är en ung, dynamisk och innovativ FMCG-grupp som levererar produkter som är bra för både dig och planeten. Gruppen består av +25 företag som verkar inom snabbväxande segment hälsosam mat och snacks, samt hållbar skönhet och hälsa. Bolaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

Vi söker nu fler talanger på ett flertal distrikt i Sverige. Bor du i Göteborg (med omnejd)? Då har du möjligheten att bli en av oss!

Tjänsten är för vår svenska säljkår med inriktning dagligvaruhandeln. I din tjänst som ”Sales Representative” på First Class Brands Of Sweden utgår du från hemmet och ansvarar för bolagets bearbetning av DVH-butiker inom ditt distrikt.

Vem är du?

Sannolikt har du en liknande roll idag och minst ett par års erfarenhet. MEN, vi söker även dig som brinner för sälj och gillar att skapa och underhålla relationer. Som person har du ett grunddriv och gillar förändringar och att få vara med att påverka. Du ska vara målmedveten och gilla att jobba i ett högt tempo där det ständigt händer nya grejer. Du kommer att jobba med mål och budgetar både i grupp och individuellt.

Vi erbjuder!

  • Självständigt arbete med stöd av större team samt support av Sveriges vassaste KAM-team
  • Breda kontaktytor inom Humble Group med respektive varumärke man representerar
  • Få vara med på en resa inom framtidens FMCG bolag
  • Goda chanser att utvecklas inom org på 1-3 års sikt
  • Marknadsmässiga villkor och förmåner
https://fcbsweden.com/wp-content/uploads/2021/09/DSC_4602copy2-850x1280.jpg
https://fcbsweden.com/wp-content/uploads/2021/09/Untitled-10-850x1080.jpg

Praktisk information

Sysselsättningsgrad: Heltid
Placeringsort:
 Utgår från hemmet
Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse.
Körkort: B-körkort är ett krav

Ansökan:
Skicka in din ansökan till

sam.salehi@fcbsweden.se

Vi intervjuar löpande.

OM FÖRETAGETVi är First Class Brands

First Class Brands grundades 2008 i Lund och är ett bolag i kraftig tillväxt och med hög utvecklingstakt. First Class Brands äger varumärkena Pro!Brands, HealthyCo, Aloes och Wolverine – varumärken som finns väl representerade i Svensk dagligvaruhandel, on-line retail och på ett 20 tal exportmarknader. Bolaget drivs av hög innovationstakt och viljan att väva inom hälsosamma och funktionella produktkategorier. Bolaget har sitt huvudkontor i Lund, eget lager i Malmö och ett 40-tal anställda.

Sedan december 2021 är First Class Brands of Sweden AB en del av Humble Group. Humble Group är ledande FMCG- koncern med fokus på hälsa och välbefinnande.

https://fcbsweden.com/wp-content/uploads/2021/09/CORE.png