Finngatan 12, 223 62 Lund - Sweden
+46 (0) 46 540 95 95

First Class brands of Sweden söker en kreativ och ambitiös grafisk designer!

https://fcbsweden.com/wp-content/uploads/2022/06/logos_inner1-850x1280.png

Ansök redan idag!First Class brands of Sweden söker en kreativ och ambitiös grafisk designer!

First Class Brands AB är ett svenskt bolag med fokus att leverera en fantastisk smakupplevelse och hälsosammare alternativ för konsumenten – att stödja deras val att leva ett aktivt, hälsosammare och balanserat liv.

Under hösten 2021 blev vi en del av Humble Group. Humble Group är en ung, dynamisk och innovativ FMCG-grupp som levererar produkter som är bra för både dig och planeten. Gruppen består av +25 företag som verkar inom snabbväxande segment hälsosam mat och snacks, samt hållbar skönhet och hälsa. Bolaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

First Class Brands of Sweden AB söker en ambitiös, kreativ grafisk designer till vår marknadsavdelning på vårt kontor i Lund. Primära uppgiften är att arbeta med våra varumärken som ProBrands och HelathyCo. Utveckla och bevara de befintliga grafiska profilerna, ta fram nya produkter, skapa POS- och säljmaterial. Du ska kunna samarbeta med vår inköpsavdelning och masterdata i samband med utveckling och framtagning av en produkt.

 

Vem är du?

Sannolikt har du en liknande roll idag och minst ett par års erfarenhet. MEN, vi söker även dig som brinner för design och vill utvecklas. Som person har du ett grunddriv och gillar förändringar och att få vara med att påverka. Du ska vara målmedveten och gilla att jobba i ett högt tempo där det ständigt händer nya grejer.

Du ska kunna bemästra:
– Adobe Illustatror
– Adobe Photoshop
– Keynote
– Microsoft Powerpoint

Vi ser gärna att du har grundläggande kunskap i att arbeta med WordPress och Adobe After Effects eller liknande.

Vi erbjuder!

  • Självständigt arbete med stöd av större team
  • Breda kontaktytor inom Humble Group med respektive varumärke man representerar
  • Få vara med på en resa inom framtidens FMCG bolag
  • Goda chanser att utvecklas inom org på 1-3 års sikt
  • Marknadsmässiga villkor, förmåner och bonus
https://fcbsweden.com/wp-content/uploads/2021/09/DSC_4602copy2-850x1280.jpg
https://fcbsweden.com/wp-content/uploads/2021/09/Untitled-10-850x1080.jpg

Praktisk information

Sysselsättningsgrad: Heltid
Placeringsort:
 Lund
Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Skicka in din ansökan (CV) och en portfolio till:

ms@fcbsweden.se

Vi intervjuar löpande.

OM FÖRETAGETVi är First Class Brands

First Class Brands grundades 2008 i Lund och är ett bolag i kraftig tillväxt och med hög utvecklingstakt. First Class Brands äger varumärkena Pro!Brands, HealthyCo, Aloes och Wolverine – varumärken som finns väl representerade i Svensk dagligvaruhandel, on-line retail och på ett 20 tal exportmarknader. Bolaget drivs av hög innovationstakt och viljan att väva inom hälsosamma och funktionella produktkategorier. Bolaget har sitt huvudkontor i Lund, eget lager i Malmö och ett 40-tal anställda.

Sedan december 2021 är First Class Brands of Sweden AB en del av Humble Group. Humble Group är ledande FMCG- koncern med fokus på hälsa och välbefinnande.

https://fcbsweden.com/wp-content/uploads/2021/09/CORE.png